از ميان کتب


از ميان کتب


 
نفوذ صهيونيزم در مطبوعات



نوشتة ميرابوالفتح دعوتي يکي از برجستهترين کتابهايي است که در زمينة انديشه و عملکرد صهيونيزم به رشتة تحرير درآمده است.

در اين کتاب نويسنده به شرح نفوذ صهيونيسم در خبرگزاريهاي جهاني، مؤسسات دولتي، جرايد و مطبوعات، شبکههاي تلويزيوني، تعليم و تربيت و فرهنگ جهاني، مجامع فرهنگي جهان، سينماي جهاني و... پرداخته است، اهداف تبليغات صهيونيستها، حضور و نفوذ آنها در ايالات متحده آمريکا، جنوب آفريقا، آرژانتين و نيز ديگر کشورها از ديگر مباحث مطرح شده در اين کتاب است.

در خاتمه اشارهاي به يهوديان ايران و فعاليتهاي صهيونيزم در ايران نيز شده است.

نفوذ صهيونيسم در مطبوعات، سيد ابوالفتح دعوتي، نشر ايام.





کتاب تدارک جنگ بزرگ

اين کتاب را شايد بتوان علائم ظهور يهوديان و يا دقيقتر، نشانههاي ظهور براي صهيونيستها دانست. با همان شگفتيها و پيشگوييهايي که معمولاً در هر زماني مصداقهايي براي آنها ميتوان يافت، خانم گريس هالسل نويسندة اين کتاب خود از مسيحيان صهيونيست بود که بعدها به دلايلي از اين گروه خارج شده و موضعي کاملاً مخالف در برابر اين گروه ميگيرد. وي اين گروه را رسوا کرده و طرحها و نقشههاي آنها را بيان کرده و خط بطلان بر اعتقادات آنها ميکشد.

شايد بتوان گفت که اين کتاب دنبال جواب به يک سؤال است و آن هم اين که يهودياني که مسيح و مسيحيان را قبول ندارند و مسيح را بدعتگزاري در دين يهود ميدانند و از طرفي مسيحياني که معتقدند يهوديان، قاتلان پيامآور آنانند پس چگونه است که در اين سالها متعصبترين و افراطيترين يهوديان با متعصبترين بنيادگرايان آمريکا دست اتحاد دادهاند و تا بدين پايه از هم پشتيباني ميکنند به تدارک جنگ بزرگ براساس پيشگوييهاي انبياي بنياسراييل، گريس هالسل، ترجمه خسرو اسدي، مؤسسه خدمات فرهنگي رسا.



کتاب يهود در الميزان به تدوين حسين فعال عراقي

در نه بخش زير به بحث نشسته است.

1. يهود و تورات؛

2. بعد اعتقادي يهود؛

3. بعد اخلاقي يهود؛

4. بعد اجتماعي يهود؛

5. يهود پيامبران خدا؛

6. يهود و مسألة تغيير قبله؛

7. پيامبر اسلام(ص) و پيمانشکنان يهود؛

8. يهود و اسراييليات؛

9. موضع مسلمانان در برابر يهود؛

از آنجا که مباحث اين کتاب مستند قرآني دارد و مباحث تاريخي نيز از کتاب الميزان علامه طباطبايي(ره) آورده شده است از بهترين کتابها در مبحث يهودشناسي است.



يقطس، واعظ مسيحي معروف يونانيالاصل بود که در تحت توجه و موعظة پولس رسول ايمان آورد و همنشين و همکار او شد. او در قرنتس به شغل موعظهگري مشغول شد و ضمناً براي امداد مسيحيان فقير يهوديه نيز جدّ و جهد مينمود و بالاخره بعد از سالها موعظه در شهرها و کليساهاي مختلف در کريت در کمال پيري وفات نمود، کليساي مخروبهاي در خطه کارتينا که در کريت واقع است يافت ميشود که به اسم او موسوم است.

برگرفته از: تبار انحراف، حجت الاسلام مهدي طائب



يهوديان، مردم زمين را سه دسته ميدانند:

1. بنياسراييل که نژاد برتر و هدف از خلقتاند؛

2. غير بنياسراييل که اين قوم را نژاد برتر ميدانند. اينان به عنوان انسان درجة دوم حق حيات دارند و خدمتگذار بنياسراييلند؛

3. غير بنياسراييل که با برتري بنياسراييل مخالفاند. اينان بايد کشته شوند و مقامشان از حيوانات پستتر است.

از ديدگاه يهود، مسلمانان، که عدالت فراگير و تساوي همة انسانها در پيشگاه الهي را سر دادهاند و همه را در ورود به دين خدا برابر ميدانند و منکر برتري نژادي يهود هستند، چارهاي جز هلاک و نابودي ندارند. اين بخشي از انديشة خطرناک و مدون يهود است.