اهل بيت مخالفت و مبارزه پي گير


اهل بيت عليهم السلام، ذريه ي پاک رسول خدا حضرت محمد صلي الله عليه و آله که خداوند آنان را براي رهبري اين امت و بدوش گرفتن مسئوليت مکتب و حفظ اصالت و پاکي و دور نگهداشتن آن از آلودگي و تحريف و انحراف آماده کرده است؛ لازم است که با حضورشان و ايفاي نقش توجيهي و بيدار کننده ي خود و پشتيباني از مکتب، مهمترين جبهه ي مخالفت و مبارزه را تشکيل دهند. چه آنان در برابر حکام طاغوتي اموي و عباسي که بناحق و بدون لياقت و شايستگي بر اين امت مسلط شدند به منزله ي شبحي ترسناک و مانعي سرسخت در راه گمراه شدن مردم و بر حذر داشتن آنان از استبداد و حاکميت دروغين اند و لذا بيش از ديگران مورد ستم و سرکوب حکام بوده اند.

اهل بيت و پيروان برگزيده شان متحمل هرگونه ستم و قلع و قمعي که حکام جابر عليه آنان بکار مي بردند شده و با پايداري و سياستي حکيمانه و انديشه هاي مکتبي و سنجيده توانستند به ياري مکتب خود از تمام دوره هاي سياه بگذرند و



[ صفحه 61]



بر آن شرايط و اوضاع سخت چيره شوند و از همه ي موانعي که زمامداران به منظور ايجاد شکاف و جدائي بين توده هاي امت و شالوده ي دين عظيم و رهبران راستين و واقعي ساخته بودند عبور نمايند.

با گذشت بيش از دو قرن از مبارزه ي سرسختانه ايکه زمامداران طي آن همه ي امکانات و کوشش هاي خود را عليه انديشه ي حق طلبانه و پيشوايان راه هدايت و ارشاد بکار بردند جبهه ي حق طلبان ادامه و دامنه ي مخالفت در بين توده هاي امت و ملل مسلمان گسترش يافت؛ و اطمينان مردم و تفاهم و همفکري آنان درباره ي رهبران مکتبي يعني اهل بيت عليهم السلام فزوني گرفت.

در نيمه قرن سوم پيروان اهل بيت در همه ي کشورهاي اسلامي پراکنده شده بودند و در مغرب کشور عظيمي داشتند که توانست بخش مهمي از کشور اسلامي را از چنگ حکام سرکش عباسي بدرآورد. در طبرستان انقلابي بزرگ به وجود آوردند که توانست بر سردمداران رژيم حاکم، پيروز و با اعلام انفصال آن خطه از حکومت عباسي يک حکومت علوي را تاسيس نمايد.

در کوفه، نشانه ها و مقدمات يک انقلاب و در حجاز تلاشهائي در راه ايجاد شورش و در يمن وجود مخالفان، همه و همه زائيده ي يک انديشه ي انقلابي مکتبي است که اهل بيت ميان امت مسلمان رواج دادند.



[ صفحه 62]